Rozdýchá to Meghan? Nečekaná podpásovka od královny!

Meghan Markle 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. prosince 2019 10:35

I v palácích vědí, že vévodkyně Meghan je milovnicí zvířat, proto byla jednou z kandidátek na uvolněnou pozici ve vedení královského dostihového závodiště. Jenže poslední slovo měla už tradičně královna Alžběta.

V britské královské rodině má každý svou roli, kterou určuje královna Alžběta. Logicky se tak všichni včetně vévodkyň Meghan a Kate snaží vetřít do její přízně ve snaze získat co nejzajímavější pozici. Zatímco manželky princů Harryho a Williama berou všechno jako vzájemný souboj, štěstí se usmálo na „třetí vzadu“.

Zara Tindallová patří k méně známým zástupcům monarchie, tolik se o ní nemluví. Britové ji však vedou v povědomí kvůli sportovním úspěchům na koních. Nejstarší vnučka panovnice v roce 2012 uspěla na domácích olympijských hrách v Londýně a ziskem stříbrné medaile si získala na svou stranu nejen Brity, ale i svou babičku.

Královna se proto dle webu casprezeny.pluska.sk rozhodla milovnici koní Zaře svěřit pozici ředitelky Cheltenham Racecourse, královského dostihového závodiště. Nikdo nepochybuje, že právě ona je ženou na správném místě.

Sama Tindallová se specializovala na soutěže ve skákání na koních, ale ani dostihový sport jí není cití. Podle zmíněného serveru vlastní několik závodních koní, stejně jako její babička Alžběta. Láska ke koním se v královské rodině dědí. Třeba William a Harry zase hrají pólo.

Témata: Zara Tindall Meghan Markle královská rodina (gbr)