Rytmus a Jasmina vrkali jako bezdětní: Neuvěříte, kde nechali syna!

Rytmus a jeho manželka Jasmina 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. prosince 2019 14:24

Za tohle přiznání rapper Rytmus cenu pro nejlepšího otce určitě nedostane. S manželkou Jasminou si chtěli užít jen sami dva, ale pořádné hlídání pro malého Sanela najít nezvládli. Kdo se o chlapce staral?

Rapper Rytmus a jeho manželka Jasmina jsou už několik měsíců hrdými rodiči syna Sanela, kterému od té doby věnují maximální možnou péči. Přesto občas zatouží po starých časech, kdy ještě byli bezdětným párem, který si mohl neomezeně užívat. A jak to tak bývá, sny se mnohdy mění v realitu.

Hudebník strávil v posledních týdnech a měsících spoustu času ve studiu, a tak se chtěl manželce omluvit. Podle fotografie, kterou Rytmus zveřejnil na svém instagramovém profilu, si manželé Vrbovští vyrazili na wellness. Kdo ale hlídal malého chlapce?

„Chci poděkovat mojí manželce, která mě podporoval při tvorbě albumu Kontrafaktu (hudební formace – pozn. red.). Dnes jsme si byli užít sami sebe jako za starých časů, kdy jsme nebyli rodiče. Miluji svou rodinu. PS: Sanelko spí pod kamerami na pumpě. Na co budeme volat babku, aby ho hlídala,“ zavtipkoval Rytmus.

Rapper ostatně fanoušky rád provokuje, co se syna týká. Odmítá jim totiž ukázat jeho tvář, a tak mu na fotkách na sociálních sítích dává přes obličej mimo jiné reklamy. Část příznivců se s ním kvůli tomu neváhá pohádat.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič