Královna na mrtvici: Jen 24 hodin poté, co přežila VLASTNÍ SMRT!

Královna Alžběta II. 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. prosince 2019 12:27

Dvacet čtyři hodin poté, co Buckinghamský palác vyvracel zprávu o smrti královny Alžběty, je zdraví panovnice vystaveno další zkoušce. Skandál kolem jejího syna totiž neustále bobtná a může mít neblahý dopad i na královnu.

Velká Británie se včera ráno probudila do nejhorší noční můry. Internetem kolovala zpráva o smrti milované královny Alžběty. Naštěstí se ukázalo, že jde o hoax neboli falešnou zprávu – královna je živá a zdravá. Na mrtvici ale bude z toho, co odvysílala britská televize BBC. V pořadu Panorama promluvila sexuální otrokyně Virginia Robertsová i o svém styku s princem Andrewem.

Královská rodina sice vévodu z Yorku před pár dny zatratila, i tak na monarchii kvůli kauze dál dopadá špatné světlo. Výpověď jeho oběti tomu moc nepomáhá. „Od člena královské rodiny, kterou lidé obdivují a ke které vzhlížejí, jsem něco takového nečekala,“ hodnotila to, co zažila, dle webu thesun.co.uk.

„Netrvalo to moc dlouho. Celá ta věc, ta procedura… bylo to nechutné. Pak vstal, poděkoval a odešel. Já zděšeně seděla na posteli a cítila se ušpiněná a zostuzená. Dalšího dne mi řekli, že ‚jsem ho udělala opravdu šťastným‛,“ zavzpomínala otrokyně Jeffreyho Epsteina na nepříjemný moment.

Není pochyb, že bombastická televizní zpověď Robertsové královské rodině uškodí. Královna má ovšem 24 hodin poté, co „přežila“ vlastní smrt, na starosti jiné věci. Chystá se totiž na návštěvu amerického prezidenta Donalda Trumpa v Buckinghamském paláci. Lidé se tak mohou alespoň přesvědčit, že je v 93 letech stále plná života.

Témata: Královna Alžběta II. princ Andrew (syn královny Alžběty) královská rodina (gbr)