Meghan PLÁCHLA z Británie. A veřejnost je na nohou!

Meghan Markle 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

2. prosince 2019 20:15 | Aktualizováno: 3. prosince 2019 22:05

Britská vévodkyně Meghan s princem Harrym a malým Archiem opustili kvůli Dni díkůvzdání Británii. V USA, kde bydlí její matka, ale budou i na Vánoce, a dokonce si tam hledají bydlení. Britové jsou pobouřeni a zajímá je, jestli se vůbec ještě někdy královský pár vrátí.

Královský palác uvedl, že tento rok "jako nová rodina" stráví svátky s Dorií Raglandovou. Není ale tajemstvím, že oba zvažují, že by se v zámoří zdrželi delší dobu, chtějí si zde totiž koupit dům. Je to jedna ze součástí jejich plánu na dočasné utlumení královských povinností.

Brity ale nyní zajímá především to, jestli se do konce roku vůbec ještě Meghan s Harrym do Británie vrátí. Deník The Sun totiž uvedl, že Meghan s Harrym "potřebují strávit nějaký čas mimo rodinu, aby se rozhodli, co budou dělat za rok."

Co budou dělat za rok teď opravdu nikdo netuší, potvrdilo se ale, že Meghan s Harrym částečně opustí Británii. Nepůjde jen o dovolenou, ale v rámci současné cesty už budou hledat nové sídlo.

Harry s Meghan by v něm měli trávit většinu roku. A do Británie by pak jezdili spíše pracovně či na dovolenou. Znamená to ale, že se už letos nevrátí?

Témata: Meghan Markle Princ Harry