Meghan zelená závistí: Prohra v boji o klíčového zaměstnance!

Meghan Markle 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. prosince 2019 20:40

Podřízení to podle spousty zpráv nemají s vévodkyní Meghan vůbec jednoduché, a tak vlastně ani není divu, že manželka prince Harryho prohrála v boji o dalšího klíčového zaměstnance. Kdo opouští služby královské rodiny?

O panovačné povaze vévodkyně Meghan se už leccos napsalo, dokonce to mělo vést ke konci několika zaměstnanců britské královské rodiny, kteří nemohli manželku prince Harryho vystát. Nyní se musí maminka malého Archieho vypořádat s odchodem dalšího podřízeného, který měl poměrně důležitou roli.

Jednapadesátiletá Samantha Cohenová byla poslední rok osobní sekretářkou vévody a vévodkyně ze Sussexu. Už předtím byla osm let asistentkou sekretářky samotné královny Alžběty.

Tentokrát za tím ale nejsou neshody s Meghan. Obě dámy se naopak na průběhu odchodu sekretářky ze služeb královské rodiny domluvily. Samantha slíbila, že u vévodkyně zůstane minimálně do narození chlapce. Nakonec vydržela ještě o něco déle.

Novým zaměstnavatelem bývalé sekretářky je ekologicky zaměřená charitativní organizace Cool Earth, která mimochodem spolupracuje s královskou Royal Commonwealth Society. Je tedy dost dobře možné, že se Samantha a Meghan ještě někdy setkají.

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr)