Princ Charles se vidí na trůnu a MÁ PLÁN: Půjde přes mrtvoly!

Princ Charles 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. prosince 2019 17:52

Princ Charles se podle některých zdrojů třese na to, až se stane králem. Syn současné královny Alžběty už má dokonce i zajímavý plán, který s tím souvisí. V rodině chystá opravdovou revoluci.

Pokud se princ Charles netlačí místo matky na trůn, jak se v Británii spekuluje, minimálně se na roli krále bedlivě připravuje. Královně ostatně pomohl učinit rozhodnutí o „vyhazovu“ prince Andrewa. Podle expertů královské rodiny je to jasný signál, jakým panovníkem bude chtít být.

Charles prý chystá opravdovou revoluci. „Myslím, že krize kolem Andrewa posílila jeho touhu mít užší monarchii,“ konstatuje Brittani Bargerová z webu Royal Central. Redukce se má kromě prince Andrewa týkat i jeho dcer.

„Proces zužování monarchie už začal, protože víme, že Charles tlačil na matku, aby se s Andrewem sešla a donutila ho vzdát se povinností. Myslím, že monarchii budou v budoucnu tvořit Charles, jeho děti a jejich rodiny,“ dodala odbornice.

Souhlasí s ní i kolega ze stejné redakce. „Umím si ale představit, že řada lidí nevěřila informacím, že Charles chce mít menší rodinu, až se stane králem,“ připomíná Charlie Proctor. Na potvrzení si každopádně budeme muset ještě počkat.

Témata: Král Charles III. (Karel III.) Královna Alžběta II. královská rodina (gbr) princ Andrew (syn královny Alžběty)