Johnny Depp: Vyřídí si účty s Michaelem Jacksonem!

Johnny Depp, vlastním jménem John Christopher Depp, americký herec, známý zvláště pro své výkony ve filmech Střihoruký Edward, Ospalá díra, Piráti z Karibiku, Hledání Země Nezemě nebo Karlík a továrna na čokoládu. Má hvězdu na Hollywoodském chodníku slávy. 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. prosince 2019 14:50

Vyřizování si účtů s Michaelem Jacksonem stále ještě není u konce. Na legendárního zpěváka si vzpomněl i hollywoodský herec Johnny Depp. Jak si hodlá s králem popu vyřídit účty?

Deset let po jeho smrti to vypadalo, že od Michaela Jacksona budou všichni spíš dávat ruce pryč. Dokument televize HBO Leaving Neverland znovu otevřel otázku zneužívání dětí. S legendárním hudebníkem si pak mnozí chtěli vyřídit účty. Přiživit se na něm hodlá i hollywoodský herec Johnny Depp.

V Los Angeles začali připravovat o králi popu velice bizarní muzikál. Příběh Michaela Jacksona hodlají jeho tvůrci vyprávět z perspektivy jeho slavné rukavičky, kterou nosil při koncertech, čímž z ní udělal slavnou rekvizitu.

Produkci představení má mít na starosti právě Depp, kterého lidé znají třeba ze série Piráti z Karibiku. Muzikál For The Love of a Glove bude mít v kalifornské metropoli premiéru už koncem ledna. Pozůstalí ale tvůrcům souhlas nedali.

Jacksonovi příbuzní, jak vás stars24.cz informoval, naopak odsouhlasili vznik biografického filmu o zpěvákovi. Za nápadem stojí lidé, kteří natočili film o frontmanovi kapely Queen Freddiem Mercurym.

Témata: Johnny Depp Michael Jackson