Británie na nohou: Vévodkyni Meghan koluje v krvi čiré zlo!

Meghan Markle 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. listopadu 2019 15:05 | Aktualizováno: 1. prosince 2019 23:55

Velká Británie stále nemá vévodkyni Meghan úplně v lásce, ačkoliv populárnímu Harrymu přivedla na svět vytouženého syna. Z malého Archieho ale může vyrůst pěkný neřád. Ani vévodkyně totiž netušila, jakých genů je nositelem.

Ani za několik let, co se vévodkyně Meghan objevuje po boku prince Harryho, si na ní řada Britů nezvykla a bere jí jako americkou naplaveninu, která kazí geny britské královské rodiny. To ale ještě netušili, jak blízko pravdě možná jsou. Existuje totiž bizarní teorie, podle které koluje Američance v krvi učiněné zlo.

Jejím autorem je americký badatel Jeff Mudgett, který tvrdí, že maminka malého Archieho je vzdáleným potomkem muže, který je mnohými označován za legendárního sériového vraha Jacka Rozparovače, fantoma londýnských ulic konce 19. století.

Podle onoho muže je totiž vévodkyně ze Sussexu pokrevně spřízněná s H. H. Holmesem, který se v zámoří přiznal k 27 vraždám, ačkoliv ho podezřívali z téměř 200 vražd, včetně těch, které se odehrály v britské metropoli a jsou přisuzovány Rozparovači.

„Vycházím ze studie, na které se podílel Scotland Yard, FBI i CIA. Nemyslím si, že o tom ví třeba královna. Nejsem hrdý, že to byl můj předek. Ani Meghan by nebyla,“ komentoval Mudgett své závěry pro server dailymail.co.uk.

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr)