Gary Rhodes (†59) zemřel: Příčina smrti kuchaře Diany odhalena!

Gary Rhodes

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. listopadu 2019 10:35 | Aktualizováno: 30. listopadu 2019 13:15

Vařil pro slavné osobnosti, v oblibě ho měli i členové britské královské rodiny. Tento týden ale kuchař Gary Rhodes, který se objevoval i na televizních obrazovkách, náhle zemřel. Co bylo příčinou jeho smrti?

Jak už vás stars24.cz informoval, tento týden tragicky zemřel populární britský televizní kuchař Gary Rhodes (†59). Oblíbený byl i mezi celebritami, mimo jiné vařil pro princeznu Dianu. Od královské rodiny pak obdržel Řád britského impéria. Příčina jeho smrti byla zprvu neznámá, což dalo prostor nejrůznějším spekulacím.

Nejčastěji se objevovala verze, podle které uklouzl ve sprše a přivodil si fatální úraz hlavy. Rodina už ale vydala prohlášení, ve kterém prozradila, co se v posledních hodinách Garyho života událo.

Rhodes právě v Dubaji natáčel pořad pro televizi ITV. Po návratu domů si dal sprchu a pustil se do večeře z rodinou, když zničehonic zkolaboval. Server guardian.co.uk uvádí jako příčinu jeho smrti krvácení do mozku.

Verzi o pádu v koupelně dementoval i jeden z jeho přátel. „Chci ukončit spekulaci o tom, že upadl a zranil se. K žádnému úrazu nedošlo. Zkolaboval z neznámých příčin a umřel později v nemocnici navzdory snaze ho zachránit,“ řekl pro web thesun.co.uk.

Témata: Gary Rhodes