Vévodkyně Kate a Meghan VE VÁLCE? Slzy a PEKLO V PALÁCI!

Vévodkyně Kate a Meghan 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

29. listopadu 2019 20:36

Britské vévodkyně Kate Middleton a Meghan Markle si opět vjely do vlasů. Ačkoliv se zdálo, že po nedávné válce se mezi nimi vztahy urovnaly, opak je pravdou. Co ale stojí na počátku nenávisti?

Jak už stars24.czinformoval, o vzájemném napětí mezi vévodkyněmi Meghan a Kate se ve Velké Británii spekuluje už delší dobu. Poté, co si první jmenovaná vylila srdíčko v emotivním televizním rozhovoru, se blýskalo na lepší časy. Manželka prince Williama prý tehdy projevila soucit a rivalce zatelefonovala, aby jí podpořila. U toho ale všechno zůstalo.

Předpoklad, že když jsou obě vévodkyně vrstevnice – je jim 38 let, tak si budou rozumět, se míjí s realitou. Zájmy obou vznešených dam jsou totiž značně odlišné. Zatímco Kate má nepochybně na prvním místě svou rodinu, bývalou herečku Meghan stále neopustila touha stát v záři reflektorů. Ke sblížení proto nepomohlo ani narození malého Archieho.

Naopak, ještě před jeho narozením se Meghan povedlo Kate rozbrečet. Meghan údajně prohlásila, že nechce, aby její dítě mělo s Kate cokoliv společného. To manželka prince Williama nerozdýchala několik dní se z toho vzpamatovávala. Chtěla totiž, aby byla celá rodina pohromadě.

Kate se měla drtivou zprávu dozvědět pravděpodobně ještě před Velikonocemi. Ta ale jen přilila olej do ohně sváru, který mezi oběma vévodkyněmi panuje.

Obě vévodkyně se spolu moc nemusí a do sporu musela vstoupit už i samotná královna. Díky jejich neshodám se hádali i princové Harry a William a vše vyústilo v odchod Harryho a Meghan z královského paláce. Navíc to nebylo poprvé, kdy se Meghan povedlo Kate rozbrečet.

Podle informací deníku The Daily Telegraph mela svatba velmi negativní vliv na vztah mezi Meghan a Kate! Mohly za to prý svatební přípravy, konkrétně hádka o šaty pro družičky. Podle Daily Beast Meghan i tehdy dohnala Kate k slzám, neboť byla tehdy po porodu malého Louise velmi emotivní.

Britský Daily Mail ale nyní tvrdí, že neshody během svatebních příprav nebyly prvním problémem mezi oběma dámami. Naopak byly dost možná vyústěním či snad pomstou za událost, která se odehrála ještě dříve.

Na počátku všeho údajně stojí zápach. Meghan totiž byla první nevěstou, které honosné prostory historické kaple, v níž došlo k obřadu, nevoněly. Údajně chtěla do místnosti před svatbou instalovat osvěžovače a vzduch provonět, to ale Kensingtonský palác zamítnul.

Podle serveru si právě tehdy Kate všimla toho, jak se Meghan chová, což vyústilo v nevraživost, která se projevuje i tak, že Meghan bez ostychu řídí služebnictvo Kate. Pak není divu, že se obě dámy nesnesou.

Témata: Meghan Markle Kate Middleton