NOVÁ MILENKA Brada Pitta?

Brad Pitt 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

28. listopadu 2019 14:02 | Aktualizováno: 28. listopadu 2019 22:45

Už měsíce se spekuluje o tom, že se k sobě hollywoodská star Brad Pitt a jeho neméně slavná kolegyně Jennifer Aniston opět vrátili. Pitt ale všem sebral vítr z plachet. Stýká se totiž s někým úplně jiným! Tedy alespoň údajně.

Podle nejnovějších informací se má Pitt momentálně stýkat s herečkou Alií Shawkat. Ta v Česku není příliš známá, v Americe je ale populární.

Dvojice se spolu ukázala na několika akcích a jak už stars24.cz informoval, spekuluje se, že je mezi nimi mnohem více, než jen přátelství.

Překvapivě přitom nejde oproti Angeline Jolie nebo již zmíněné Aniston o nijak pohlednou herečku. Co se jí ale nedá upřít je nedostatek studu, například ve snímku Duck Butter jí nevadila nahota ani lesbické scény.

Pitt tak každopádně měl vyvrátit všechny spekulace o vztahu s hvězdou seriálu Přátelé. Či spíše ji vyměnit za mladší kus, jak o tom píší zahraniční magazíny. 

Jak ale zjistil server Gossip Cop, vše je jinak. Nejen, že Aniston nevyměnil, ale nic není ani mezi ním a Shawkat. Podle serveru žádný vztah neudržují.

Podobných spekulací se kolem Pitta točí desítky. Jedna například tvrdí, že Aniston ji nemůže vystát Pittova exmanželka Angelina Jolie. Další tvrdí, že Aniston je s Pittem těhotná.

Zatím se žádná z nich neukázala jako pravdivá, navzdory tomu, že se internetem a zahraničními i některými českými médii šíří už několik měsíců nebo let.

Témata: Brad Pitt Jennifer Aniston