Vévodkyně Meghan: Trestuhodné selhání v boji za správnou věc!

Meghan Markle 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. listopadu 2019 12:40

Vévodkyně Meghan považuje sebe sama za bojovnici za práva žen, a tak by nejnovější informaci zahraničních médií mohla spousta Britek považovat za trestuhodné selhání. Harryho manželka se totiž hodlá postavit za plotnu a vařit!

Princ Harry a jeho žena Meghan už na instagramu popřáli fanouškům šťastné Díkůvzdání, které hodlají oslavit v rodinném kruhu s malým Archiem a matkou vévodkyně Dorií Raglandovou v USA, kam po splnění veškerých královských povinností odcestovali na zaslouženou dovolenou.

Vévodkyně ze Sussexu je známou bojovnicí za práva žen a jejich emancipaci. Obnáší to i boj se stereotypy, jako je např. ten o ženě – hospodyňce stojící za plotnou. I Meghan ale čas od času musí ustoupit a na sporáku něco uvařit. Právě oslavy Dne díkůvzdání podle všeho vyhodnotila jako ideální příležitost ukázat, že i ona umí připravit dobré jídlo.

„Meghan je ráda, když může být v kuchyni. Je talentovaná kuchařka a dělá jí velkou radost, když se rodina sejde u stolu na jídlo,“ prozradila magazínu OK! královská korespondentka Katie Nichollová. „Nikdo jí s tím nebude pomáhat, to ona si oblékne zástěru,“ dodala odbornice.

Příprava několikachodového menu k populárnímu zámořskému svátku rozhodně nebude jednoduchá. Na Den díkůvzdání totiž nesmí na stole chybět krocan s nádivkou a brusinkovou omáčkovou, ale např. i dýňový koláč.

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr)