Pokračování seriálu Přátelé nebude? SABOTÁŽ jednoho z herců!

Přátelé 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

27. listopadu 2019 18:35

Slavný seriál Přátelé se možná opět vrátí na televizní obrazovky. Kdy a v jaké formě je zatím otázkou, podle magazínu NW ale hrozí ještě jedna komplikace, která může celý plán zhatit. Matthew Perry, představitel Chandlera, pokračování údajně sabotuje.

Matthew Perry sabotuje nové díly seriálu Přátelé. Tvrdí to magazín NW s odkazem na anonymní zdroj. Podle něj ohrožuje budoucnost celého projektu, protože podmínkou je, aby se natáčení zúčastnilo všech šest původních ústředních postav.

Informaci magazínu ale vyvrací server Gossip Cop. Ten tvrdí, že Perry natáčení nijak nesabotuje, naopak spolu s dalšími jedná s HBO Max o obnovení seriálu. Platforma by měla vzniknout v roce 2020, kdy se ale začne seriál natáčet je ve hvězdách.

Záleží zejména na tom, co přesně nové díly přinesou. Zatím se totiž nezdá, že by se mělo jednat o restart či pokračování seriálu. Lisa Kudrow tvrdí, že Přátelé byl seriál o mladých lidech, a nikoho by nezajímalo, jaké problémy mají padesátníci. I mužští hlavní protagonisté totiž návrat striktně odmítají. Chandler, Joey a Ross by do opětovného natáčení zkrátka nešli.

Jediný,kdo má kromě fanoušků reálný zájem na pokračování, je Jennifer Aniston. Ve skutečnosti se ale zdá, že pokračování jako takové se nikdy nenatočí.

O nových dílech se sice zatím jen jedná, už nyní jsou ale označovány jako "speciály". A pod to se dá schovat cokoliv od série rozhovorů před dokument po tématicky laděný díl. Ne však plnohodnotné pokračování.

Témata: Přátelé Matthew Perry