Královna končí? Princ Charles chystá revoluci královské rodiny!

Princ Charles 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. listopadu 2019 16:21 | Aktualizováno: 28. listopadu 2019 22:27

Velká Británie je na nohou. Princ Charles chystá revoluci královské rodiny, která počítá s tím, že se stane králem. Následník trůnu už má jasný plán, co všechno by v paláci změnil.

Britskou královskou rodinou hýbe skandál kolem prince Andrewa, o jehož odstavení dle dostupných informací rozhodla královna Alžběta ve spolupráci se synem a vnukem, kteří následují hned po ní v následnické linii. V britských médiích se v souvislosti s tím začalo mluvit o boji o moc.

Potvrzují to také informace přímo z paláce. „Charlesovy plány stát se králem už běží nějaký čas. Pomalý přechod už probíhá. Její královské výsosti je 90 let a tak pochopitelně může dělat jen něco,“ řekl serveru thesun.co.uk zdroj z okolí královské rodiny.

„Skandál kolem Andrewa a Epsteina dává Charlesovi šanci do toho vstoupit a ukázat, že dokáže vládnout. Nic není víc než královská rodina. Ani Andrew, nejoblíbenější syn královny. Charles to dobře věděl a jednal rozhodně – jako král, kterým brzy bude,“ dodal zasvěcený člověk.

Pro příbuzenstvo prince Andrewa by nástup Charlese byl podle všeho dvojnásob špatnou zprávou. Podle zákulisních informací by totiž Charles v roli krále rodinu „zeštíhlil“ nejen o prince Andrewa, ale i o jeho dcery Beatrice a Eugenie.

Témata: Král Charles III. (Karel III.) Královna Alžběta II. královská rodina (gbr)