Meghan podruhé těhotná? Ani další důkaz poddaným neunikl!

Meghan Markle 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. listopadu 2019 14:23

Maminkou není vévodkyně Meghan ještě ani rok, přesto už se spekuluje o jejím dalším těhotenství. Poddaným neuniklo hned několik údajných důkazů, a tak ve velkém vyrazili na jediné místo, kde mohou své přesvědčení zpeněžit.

Britská královská rodina přišla v posledních dnech o jednoho váženého člena. Monarchie se rozhodla ze svých řad „vydědit“ skandálně se chovajícího prince Andrewa. Zároveň se ale v zemi mluví o tom, kdy se rodová linie o dalšího člena rozroste. V příštím se roce se někdo přižení, o to ale zase až tak nejde.

Nejčastěji se spekuluje o druhém těhotenství vévodkyně Meghan. Když se naposledy ukázala na veřejnosti u příležitosti Dne veteránů, poddaným neuniklo, že se manželka prince Harryho a maminka malého Archieho chová přinejmenším podezřele.

Američanka si totiž oblékla černé šaty, které podle očitých svědků zvýrazňovaly její oblé křivky značící další těhotenství. Lidé spatřili i oblíbené gesto, které vévodkyně dělala už při prvním těhotenství. Opět si totiž opakovaně sahala na bříško a hladí si ho. Opravdu věrohodný důkaz ale zatím nepřišel. Ukazuje se ale, že spoustě lidí bohatě stačily tyto dva.

Podle britského serveru express.co.uk totiž sázkové kanceláře hlásí rekordní zájem sázkařů o tipování na konkrétní datum oznámení těhotenství. Na celé čáře zatím vyhrává únor příštího roku. Tak uvidíme, jestli Meghan a Harry udělají těmto lidem radost.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)