Rytmus a Jasmina ukázali "všechno": Sanel je celý táta!

Jasmina a Rytmus přivítali na světě syna Sanela 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. listopadu 2019 14:25

V létě se Rytmus a Jasmina Alagič stali poprvé rodiči a zapřisáhli se, že svého syna Sanela nebudou moc ukazovat. Po několika měsících ale ledy povolily. Hrdí rodiče se rozhodli chlapce ukázat. Po kom Sanel je?

Od chvíle, kdy se koncem července stali rodiči, čelí rapper Rytmus a jeho manželka Jasmina nátlaku fanoušků, kteří by rádi pohlédli jejich synovi Sanelovi do tváře. Jenže nejznámější slovenský pár současnosti si soukromí pečlivě hlídal a chlapce odmítal ukázat v celé kráse.

Mezi rapperem a některými fanoušky se kvůli tomu rozpoutala válka. Rytmus musel vysvětlovat, proč synův obličej zakrývá reklamami. Mluvil o mánii a kradení fotek, padala i slova o krysách a parazitech. Pak se situace na jistý čas uklidnila. Až o uplynulém víkendu vyrukovali hrdí rodiče s další fotkou s malým chlapcem.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílel uživatel @rytmusking, Lis 24, 2019 v 6:31 PST

„Moje všechno,“ zněl strohý komentář Rytmuse, který chce mít Sanela jen pro sebe. Tentokrát ale slevil ze svých požadavků, když svolil k tomu, aby fanoušci viděli chlapci alespoň do jeho hnědých očí. Když je fanoušci spatřili, ihned začali tvrdit, že Sanel je celý Rytmus.

Rapper už v září příznivcům prozradil, že se nejspíš jednoho dočkají chvíle, kdy ukáže celou tvář svého syna. Rytmus to prozradil v odpovědi na dotaz jednoho z nich. „Já bych to nedramatizoval. Tehdy, až to uznám za vhodné,“ konstatoval. Blíží se ta chvíle?

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič