Vévodkyně Meghan a Kate si jdou po krku? Z paláce unikly zásadní informace!

Vévodkyně Kate a Meghan 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. listopadu 2019 10:04

Čas od času se mluví o tom, že vévodkyně Meghan a Kate se nemají zrovna v lásce. Však i jejich manželé mají mít mezi sebou jisté neshody. Z královského paláce teď unikly zásadní informace o tom, jak je to doopravdy.

Napětí uvnitř britské královské rodiny by se v těchto dnech dalo krájet. V souvislosti se skandálem prince Andrewa se dokonce mluví o tom, že monarchie zažívá nejhorší krizi od roku 1992. Svou roli v tom sehráli i bratři William a Harry a jejich manželky.

Princ Harry se nedávno nechal slyšet, že má se starším bratrem jisté neshody. Zároveň se často spekuluje, že i vévodkyně Meghan a Kate nejsou zrovna nejlepší kamarádky. Dobře informovaný zdroj magazínu People tvrdí, že jsou „každá na jiné cestě“.

Meghan si dobře uvědomuje, že z Kate bude jednoho dne královna. Jejich role jsou jasně dané,“ konstatuje zasvěcený člověk z okolí královské rodiny s tím, že zatímco Američanka se nechová úplně vzorově, manželka prince Williama se na svou budoucí roli soustavně připravuje.

Před oběma dámami je ale neustále jedna velká výzva. „Náročné je, když je (britská média) staví proti sobě. To je výzva pro obě dvě, protože každá z nich má svůj život,“ konstatuje zdroj časopisu, podle kterého mezi nimi žádná rivalita nepanuje. Obě se soustředí především na spokojený rodinný život.

Témata: Meghan Markle Kate Middleton královská rodina (gbr)