Odhaleno: Kolik si vydělává Dara Rolins? Protočí se vám panenky!

Dara Rolins 12

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

24. listopadu 2019 21:56

Dara Rolins patří mezi nejpopulárnější české a slovenské zpěvačky. Za své popové hity si ale nechá pořádně zaplatit. A to takovou částkou, že by si její soukromý koncert mohl dovolit jen málokdo.

Magazínu Sedmička se podařilo zjistit, kolik byste museli zaplatit a co vše je třeba zajistit, aby pro vás Dara Rolins vystoupila! A není toho zrovna málo.

"Zhruba za čtyřicetiminutový výstup se dvěma tanečnicemi inkasuje okolo sta tisíc korun, což rozhodně není pakatel. Samozřejmostí je také úhrada jejích vynaložených nákladů, a to například za dopravu," uvedl magazín.

K tomu je údajně potřeba obstarat hlídané parkoviště, samostatnou uzamykatelnou nebo hlídanou šatnu se zrcadlem, osvětlením, elektřinou, a soukromou toaletu.

To ale není prý ani zdaleka vše. Dara také podle magazínu chce mít nachystané lahve s neperlivou i perlivou vodou, obložené mísy se šunkou, sýrem, ovocem a zeleninou a lahev suchého bílého vína.

"Rovněž chce mít připravené tři ručníky a jedno balení papírových kapesníků. Pódium musí být o rozměrech minimálně 3x4 metry a mezi technické požadavky patří příslušná zvuková aparatura, dva bezdrátové mikrofony vybraných značek, mixážní pult a další," dodává magazín.

Témata: Dara Rolins