Meghan a DRUHÉ DÍTĚ! Skončí v...?

Meghan a Harry poprvé ukázali svého potomka 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

23. listopadu 2019 14:08

O druhém těhotenství vévodkyně Meghan Markle se spekuluje už několik týdnů.Spousta faktorů nahrává tomu, že se možná čeká na sourozence jejího syna Archieho. Jeden důležitý ale stojí proti tomu.

Britská vévodkyně Meghan promluvila před několika týdny v rozhovoru pro televizi ITV o mateřství. Se slzami v očích přiznala, že to zvládá jen těžce, a její okolí se o ni příliš nezajímá.

Meghan navíc přiznala, že být matkou v královské rodině není vůbec lehké. "Když máte miminko, tak... však to znáte," dodala. Mateřskou roli totiž měla o to těžší, že byla v neustálém hledáčku médií. A tento tlak včetně permanentního dozoru členů královské rodiny se na ní podepsal.

Meghan dodala, že poslední rok pro ni byl velmi obtížný. Když se jí novinář zeptal, jak to zvládá, poděkovala mu. "Málokdo se mě zeptal, jestli jsem v pořádku," dodala.

Mezi Brity ale nyní rezonuje nová informace, která tvrdí, že Meghan je opět těhotná! Vyvstává otázka proč, když už jeden potomek vévodkyni vysiluje k slzám?

Je pravým důvodem stažení se z očí veřejnosti a stěhování do USA právě těhotenství? Chce se Meghan v klidu připravit na další porod za asistence své maminky a zároveň se vyhnout neustálému dozoru královské rodiny? Na tyto otázky zatím odpověď nikdo nezná, dávaly by ale smysl.

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr)