Jennifer Aniston měla slzy v očích: Může za to Brad Pitt!

Brad Pitt a Jannifer Aniston 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. listopadu 2019 19:25

Zahraniční média se už dlouho snaží dát znovu dohromady Jennifer Anistonovou a Brada Pitta. Nejnovější informace hovoří o tom, že měla herečka při posledním setkání slzy v očích. Co jí Pitt provedl?

Jak už vás stars24.cz informoval, Jennifer Anistonová si před pár dny vyrazila na slavnostní galavečer, kde dostala ocenění People‘s Icon Award. Podle magazínu Woman’s Day si ale z vyhlášení odnesla ještě něco jiného, osobnějšího. Předání této věci se mělo odehrát v zákulisí.

Za oponou se podle zdroje časopisu měl objevit bývalý manžel herečky Brad Pitt s velkou kyticí z bílých růží či tulipánů, který měl připomínat jejich svatební kytici. Pro představitelku Rachel z legendárních Přátel mělo jít o dokonalé překvapení.

„Brada propašovali do její šatny a Jen byla v šoku z toho, že jí přišel podpořit. V jejích očích se objevily slzy. Hodně to pro ní znamenalo,“ konstatuje zdroj magazínu. Ničím nepodložené spekulace o tom, že to hollywoodské hvězdy dávají znovu dohromady, se objevují už poměrně dlouho.

Server Gossip Cop se podíval i na nejnovější historku. Rozhodl se kontaktovat mluvčí Jennifer Anistonové, která potvrdila, že jde o vymyšlený příběh. Neexistuje jediný důkaz, že se Brad Pitt zúčastnil předávání zmíněných cen.

Témata: Jennifer Aniston Brad Pitt Pitt - Aniston