Královna a VÁNOČNÍ ZRADA: Meghan a Harry v tom nejsou sami!

Meghan Markle 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. listopadu 2019 14:20

Klidný závěr roku si královna Alžběta opravdu neužije. Každým dnem se objevují další a další skandály členů rodiny, a tak panovnice už vyhlíží Vánoce, svátky klidu a míru. Letos to ale dost pravděpodobně nebude platit.

Princ Harry a jeho žena Meghan se rozhodli vzít si na konci roku volno, v paláci ale museli oznámit na jak dlouho. Nikdo včetně královny Alžběty ale nepočítal s tím, že se pár ze Sussexu rozhodne strávit Vánoce o samotě. Panovnice sice rozhodnutí svého vnuka a jeho manželky posvětila, přesto jim to bude ve skrytu duše vyčítat.

Přesvědčeni jsou o tom lidé z okolí královské rodiny. „Královna má ráda rodinu kolem sebe, však je také maminkou a babičkou. Miluje, když má všechny v Sandringhamu kolem sebe a může s těmi nejmenšími ozdobit stromeček,“ prozradil dle webu thesun.co.uk někdejší zaměstnanec paláce Paul Burrell.

Panovnice podle něj těžce ponese, jak se Harry a Meghan rozhodli. „Bude z toho nešťastná. Rozumí ale tomu, že Harry a jeho manželka chtějí žít jiným životním stylem. Navíc Meghan je Američanka, a tak je logické, že chce vychovávat děti částečně i v Americe,“ vysvětlil Burrell.

U vánoční tabule navíc nemusí chybět pouze vévoda a vévodkyně ze Sussexu. Vzhledem k dění posledních hodin je nejistá i účast královnina syna prince Andrewa. Vévoda z Yorku po skandálu kvůli kontaktům s Jeffreym Epsteinem zanechává všech královských povinností.

Témata: Meghan Markle Princ Harry princ Andrew (syn královny Alžběty) Královna Alžběta II. královská rodina (gbr)