Nejen Kate a William! Camilla ze strachu opustila Charlese!

Princ Charles a jeho choť Camilla v britském parlamentu. 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. listopadu 2019 13:05

Rozpadá se britská královská rodina lidem přímo před očima? Na klíčové zahraniční cesty vyrážejí místo párů pouze jednotlivci, což nebývá obvyklé. Není divu, že se v zemi bouřlivě diskutuje o vztazích uvnitř rodiny.

Pracovní náplní členů britské královské rodiny jsou především zahraniční cesty, na které v naprosté většině případů jezdí páry. V poslední době se ale v královském paláci rozmohl takový nešvar, kdy do ciziny vyrážejí jen jednotlivci. Královnu Alžbětu to samozřejmě moc netěší, ať jsou k tomu důvody jakékoliv.

Jak už vás stars24.cz informoval, princ William se bude muset na prosincové návštěvě Kuvajtu a Ománu obejít bez opory své manželky, vévodkyně Kate. O její účasti totiž v oficiálním programu nepadlo ani slovo. Se stejným problémem se bude muset vypořádat i jeho otec.

Princ Charles je v těchto dnech se svou ženou, vévodkyní Camillou, na Novém Zélandu. „Je to úžasná příležitost pro všechny Novozélanďany, potkat našeho budoucího krále,“ uvedl podle webu tn.nova.cz koordinátor návštěvy Sean Palmer. Ten však musí nyní zařídit Camille zpáteční letenky. Vévodkyně se totiž odmítá účastnit další části zahraniční cesty.

Zatímco Charles zamíří ještě na Šalamounovy ostrovy, Camilla se kvůli strachu z létání rovnou vrátí do Británie. Vzletů a přistání chce totiž zažít co možná nejméně. Následník trůnu tak zůstane osamocen.

Témata: Král Charles III. (Karel III.) Camilla Parker-Bowles královská rodina (gbr)