Jennifer Aniston: Dovolená s Pittem a zákrok V NEMOCNICI?!

Jennifer Aniston na premiéře 11

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. listopadu 2019 14:34

Slavná herečka Jennifer Aniston se v těchto dnech má podrobit operaci kvůli kolenům. Tvrdí to americký magazín Globe s tím, že jde o plastiku. Stejný magazín navíc uvedl, že herečka strávila dovolenou se svým expartnerem Bradem Pittem v Mexiku.

Magazín tvrdí, že herečka na svůj věk vypadá stále skvěle, některé části těla si ale nechává spravit plastikou operací. V tuto chvíli má údajně jít o kolena, na nichž ji trápí povislá kůže.

"Miluje své tělo a je hrdá na to jak vypadá, nesnáší ale přebytky kůže na svých kolenou," cituje magazín anonymní zdroj. Podle časopisu se proto rozhodla podstoupit plastiku.

Na tom by nebylo nic divného, řada žen, zejména hereček, má s plastikami své zkušenosti. Musela by to ale být pravda. Jak už ale stars24.cz informoval, v tomto případě údajně není.

Informace magazínu vyvrátil server Gossip Cop s odkazem na mluvčího Jennifer Aniston. Ten doslova popřel, že by herečka šla "pod kudlu". S koleny totiž prý žádný problém nemá.

Stejný magazín přitom dříve v tomto roce uvedl, že Aniston se vypravila na dovolenou do Mexika se svým někdejším partnerem Bradem Pittem. I to se nakonec ukázalo jako falešná zpráva. 

A takových se kolem herečky točí desítky. Jedna například tvrdí, že ji nemůže vystát Pittova exmanželka Angelina Jolie. Další tvrdí, že Aniston je těhotná, a jiné zprávy zase uvádějí, že chce dítě adoptovat.

Zatím se žádná z nich neukázala jako pravdivá, navzdory tomu, že se internetem a zahraničními i některými českými médii šíří už několik měsíců nebo let.

Témata: Jennifer Aniston