Michael Schumacher: PODRAZ… Fanoušci se opět nic nedozvědí!

Formule 1 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. listopadu 2019 16:19

Jak je na tom Michael Schumacher? Odpověď na tuto otázku touží znát nejen fanoušci motorsportu. Lidé si dělali naděje, že se do konce letošního roku dozvědí něco o stavu legendy Formule 1. Nejnovější informace jim však berou vítr z plachet.

Nedávno uplynulo 25 let od momentu, kdy Michael Schumacher poprvé opanoval Formuli 1. Od konce roku 2013, kdy se mu přihodila nehoda při lyžovaní, ale vlastně nikdo pořádně neví, jak na tom legendární automobilový závodník doopravdy je. Fanoušci se ale v poslední době upírali k jednomu datu na konci letošního roku.

5. prosince měl totiž mít premiéru dokument z dílny německých filmařů, kteří slibovali, že nebudou chybět záběry na Schumachera, který se už roky zotavuje z vážných zranění. Bylo by to vůbec poprvé, co jej veřejnost od neštěstí na horách uvidí. Jenže na očekávanou projekci nakonec nedojde.

Produkční společnost totiž plánovanou prosincovou projekci nekompromisně zrušila a vysvětlila to slovy, že autoři dokumentu ještě potřebují čas. „Režiséři a produkce chtějí kvůli velmi rozsáhlému materiálu ještě více času na dokončení filmu,“ informoval německý nedělník Bild am Sonntag.

Otázkou ovšem je, zdali v zákulisí nakonec nezatahal za nitky někdo ze Schumacherovy rodiny. Nedávno se totiž ozval Michaelův objevitel Willi Weber. Ten prohlásil, že stál o návštěvu u něj doma, ale pilotova manželka Corinna to nedovolila. „Nejspíš se bojí, že bych hned poznal, co se děje, a že bych pravdu řekl veřejnosti,“ nechal se slyšet.

Témata: Michael Schumacher