Pokrytecká Kate: Pravda o vztahu s vévodkyní Meghan!

Meghan Markle a Kate Middleton 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. listopadu 2019 13:44 | Aktualizováno: 21. listopadu 2019 1:02

O vztahu vévodkyň Kate a Meghan se nejen ve Velké Británii tradují nejrůznější věci. Podle některých poddaných se mají v oblibě, jiní lidé z nich dělají nesmiřitelné rivalky. Co o jejich vztahu prozradilo dění posledních dní?

Čert aby se vyznal v tom, jaké vztahy mezi sebou opravdu udržují manželky princů Williama a Harryho. Zrovna když se psalo, že vévodkyně Kate podala sokyni Meghan pomocnou ruku poté, co si Američanka postěžovala na nejrůznější aspekty života v královské rodině, objevily se opět zcela protichůdné informace.

Trojnásobné mamince Kate je prý sice doopravdy líto, jak špatně se Meghan cítí, rozkrájet se ale nemůže. Na někoho to sice může působit, že se vévodkyni ze Sussexu vyhýbá, ale není to pravda. Dle webu eva.sk věnuje drtivou většinu svého času manželovi a dětem, a tak nemůže být více nápomocná.

Ve skrytu duše se ale manželka budoucího britského krále nechce do záležitostí rodiny jeho bratra moc plést. Podle zmíněného serveru se prý nechce se svou rodinou namočit do problémů, které provázejí pár ze Sussexu.

Princ Harry a vévodkyně Meghan naposledy nepříjemně překvapili zbytek královské rodiny oznámením, že s nimi nestráví vánoční svátky na sídle Sandringham, jak bývá zvykem. I proto se nejspíš Kate raději drží od své rivalky stranou.

Témata: Kate Middleton Meghan Markle královská rodina (gbr)