Vévodkyně Meghan nakazila Kate? Despotické manýry!

Kate Middleton 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. listopadu 2019 18:42

Není pochyb o tom, že jednotliví členové britské královské rodiny na sebe mají vliv, ne vždy je z toho ale posun k lepšímu. V zemi se teď mluví o tom, že vévodkyně Kate si osvojila manýry rivalky Meghan. Co je na tom pravdy?

Pověst despotické šéfky dosud předcházela především vévodkyni Meghan. Jenže i její rivalka Kate v těchto dnech provedla v rámci personální politiky dva diskutabilní kroky. Nejprve minulý týden vyhodila dlouholetou asistentku, kterou teď následuje její pravá ruka Catherine Quinnová.

Do služeb vévody a vévodkyni z Cambridge nastoupila v říjnu 2017 a měla na starosti nejrůznější organizační záležitosti. Po boku manželky prince Williama věrně stála dva roky a doprovázela ji na nejrůznější akce.

Spílat Kate však nikdo nemusí. Absolventka Oxfordu a matka jednoho dítěte Quinnová se rozhodla skončit sama. Kensingtonský palác jí sice velice dobře platil, Catherine ale vadilo velké pracovní vytížení. U páru proto skončí po Vánocích.

„Catherine je moc milá dáma a pro Kate toho udělala opravdu hodně. Nyní se však chce trochu stáhnout a vrátit se k charitě. Cítí, že pomohla Kate vybudovat si stabilní pozici, aby se sama mohla vyvíjet a posouvat dál. Ona sama chce více času pro své zájmy a svůj život,“ vysvětlil její rozhodnutí zdroj serveru dailymail.co.uk.

Témata: Kate Middleton Meghan Markle královská rodina (gbr)