Vévodkyně Meghan ve válce s úřady: Královna odmítá pomoci!

Meghan Markle 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. listopadu 2019 10:51

Vévodkyně Meghan je v neustálém kontaktu s úřady, ráda by totiž konečně získala britské občanství. Zatím se ho ale stále nedočkala. Pomoci nemůže ani královna Alžběta.

Je to už rok a půl, co se Američanka Meghan Markleová přivdala do britské královské rodiny, když ve Windsoru pojala za manžela prince Harryho. Tím začal proces, na jehož konci měla získat britské občanství. Jenže k tomu zatím nedošlo.

Britskému serveru dailymail.co.uk to potvrdil kamarád bývalé hollywoodské herečky. „Může vám to připadat zvláštní, když vezmete v potaz, že se vdala za vnuka královny Alžběty už před 18 měsíci. Ona ale akceptuje, že je to pomalý proces,“ prozradil.

Panovnice ani jiní členové královské rodiny v této záležitosti nemohou být nijak nápomocni, což si podle spolupracovníků prince Harryho jeho žena od počátku uvědomovala. Teď tedy zkrátka musí čekat.

„Můžu říct, že Megham má stále v úmyslu stát se britskou občankou a hodlá podstoupit celý proces. Jak ale někteří lidé vědí, může to trvat klidně několik let,“ řekl dle webu express.co.uk sekretář páru Jason Knauf.

Témata: Meghan Markle Královna Alžběta II. Princ Harry královská rodina (gbr)