VÝSMĚCH kvůli Jennifer Aniston! S Bradem Pittem je vše jinak!

Brad Pitt a Jennifer Aniston opět spolu? 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

15. listopadu 2019 19:49

Randí známá herečka Jennifer Aniston se svým hollywoodským kolegou Bradem Pittem, nebo ne? To je otázka, která zejména Amerikou hýbe už několik měsíců. Více jasno měl do celé věci vnést sám Pitt, který měl prozradit, jaká je skutečnost!

Tvrdil to alespoň magazín OK!, který už několik měsíců píše, že slavný hollywoodský pár je opět spolu. Jak se ale ukazuje, ve skutečnosti na tom není nic pravdy. Onen televizní rozhovor, kde měl Pitt přiznat barvu, totiž neproběhl. Za celý rok ani jednou.

Upozornil na to magazín Gossip Cop, který se vysmál už dříve jinému časopisu. In Touch rovněž před rokem napsal, že herci a bývalí partneři Brad Pitt a Jennifer Aniston měli tajnou svatbu. Mělo jít o zahradní slavnost, na které byli přítomni Pittovy děti a George Clooney.

Magazín své tvrzení opřel o anonymní zdroj a obálku ilustroval fotografií Brada Pitta ve smokingu a Jennifer Aniston v šatech. Ve skutečnosti se ale jednalo o fotomontáž.

Sám mluvčí herečky navíc popřel, že by k nějaké svatbě došlo, a jak Gossip Cop zjistil, George Clooney byl v době, kdy k ní mělo dojít, v Itálii. Nyní ale na tuto smyšlenou zprávu upozornil znovu, s tím, že dodnes nic nenaznačuje, že by k nějaké svatbě došlo.

Naopak, magazín svou zprávu neopravil ani se neomluvil, namísto toho za šířením falešných informací o tom, že jsou oba herci opět spolu. Napsal dokonce, že se jim narodila holčička.

Od chvíle, kdy se tato zpráva objevila, uplynul rok. Rok, během kterého ono údajné dítě nikdo neviděl. A podle serveru GossipCop je vysvětlení jednoduché. Žádné dítě totiž nemají. Protože spolu pár netvoří.

Témata: Jennifer Aniston Brad Pitt Pitt - Aniston