Prasák Belmondo všechny zaskočil: Dcera, nebo vnučka?

Stella Belmondo s otcem 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. listopadu 2019 12:40 | Aktualizováno: 16. listopadu 2019 10:18

Jean-Paul Belmondo zvládal dlouho tajit existenci krásné dcery, která by klidně mohla být jeho vnučkou. V 86 letech už to bylo nad jeho síly. Podívejte se, jak vypadá teprve šestnáctiletá dívenka Stella Belmondová.

Není pochyb, že postelí šarmantního Jeana-Paula Belmonda, který letos oslavil už 86. narozeniny, prošly stovky žen, jen dvě si ale přízeň legendárního herce udržely po delší dobu a měly s ním děti. Jen málokdo by asi tipoval, že to nejmladší z nich ještě ani není plnoleté.

Konkrétně jde o šestnáctiletou Stellu Belmondovou, která opravdu roste do krásy, podívat se můžete ve fotogalerii. I u nás populární Francouz jí zplodil se svou druhou manželkou Natty, která mu nádhernou dceru porodila v roce 2003. Vztah rodičů ale udržet nedokázala, o pět let později se totiž rozvedli.

Ani první manželství s Elodií Constantinovou nemělo moc dlouhé trvání. Brali se v roce 1953, o dvanáct let později se rozváděli. Společně měli tři děti: syna Paula a dcery Florence a Patricii. Poslední jmenovaná z nich byla nejstarší, její život ale skončil tragicky. Patricia v roce 1994 zemřela při požáru.

Žádné z dětí se ve stopách otce na hereckou dráhu nedalo, jen syn Paul se mihl v jednom filmu. Napraví to pohledná Stella? Uvidíme. Fotogenická je na to dostatečně.

Témata: Stella Belmondo Jean-Paul Belmondo