Meghan bodne královskou rodinu DO SRDCE!

Meghan Markle 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

14. listopadu 2019 21:05

Britský princ Harry a vévodkyně Meghan letos nebudou trávil Vánoce s královskou rodinou! Namísto toho budou v USA s matkou Meghan.

Upozornil na to královský palác, který uvedl, že předchozí dva roky trávil vévoda s vévodkyní Vánoce v Sandringhamu a tento rok "jako nová rodina" stráví svátky s matkou vévodkyně Dorií Raglandovou.

Toto rozhodnutí podle mluvčího paláce překvapivě podporuje i královna Alžběta. "Z bezpečnostních důvodů nebudeme v tuto chvíli poskytovat další podrobnosti," uzavřel palác.

Podle britských médií souvisí jejich plán na Vánoce s dlouhodobou koncepcí, kterou Meghan s Harrym zastávají. "Potřebují strávit nějaký čas mimo rodinu, aby se rozhodli, co budou dělat za rok," uvedl The Sun s odkazem na zdroj blízký královskému páru.

Není tajemstvím, že oba zvažují, že by se v zámoří zdrželi delší dobu, chtějí si zde totiž koupit dům. Je to jedna ze součástí jejich plánu na dočasné utlumení královských povinností.

Manželé, tedy především Meghan, totiž chtějí bydlet v blízkosti její matky. Na tu je vévodkyně fixovaná a byla jí ostatně nápomocna spolu s princem Harrym i u porodu.

Daily Express před nedávnem uvedl, že hledání nového místa k bydlení začalo, a Harry s Meghan zúžili hledání na Malibu, v sousedství předních filmových hvězd. 

To nyní potvrdil server Daily Mail, který napsal, že Meghan s Harrym opustí Británii. Nepůjde jen o dovolenou, ale v rámci cesty budou hledat nové sídlo.

To však podle serveru nebude sloužit jen jako letní sídlo. Naopak, Harry s Meghan by v něm měli trávit většinu roku. A do Británie by pak jezdili spíše pracovně či na dovolenou.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)