Harry a vévodkyně Meghan: ZRADA!

Princ Harry, vévodkyně Meghan a další členové rodiny 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. listopadu 2019 10:45 | Aktualizováno: 14. listopadu 2019 14:03

Je jen otázkou času, kdy s nimi dojde královně Alžbětě trpělivost. Princ Harry a vévodkyně Meghan si opět budou dělat, co chtějí, a to v čase, kdy má být celá královská rodina pěkně pospolu.

Princ Harry a vévodkyně Meghan vyrazili i s malým Archiem na dovolenou do USA, kde mají v úmyslu strávit tamní svátek Díkůvzdání. A navzdory prvotním očekáváním tam chtějí být nejspíš i během vánočních svátků.

Královský palác už potvrdil, že se pár nedostaví do Sandringhamu v anglickém hrabství Norfolku, kde zástupci monarchie běžně tráví vánoční svátky ve společnosti královny Alžběty. Jde tady o zradu letitých královských tradic?

„Vévoda a vévodkyně ze Sussexu se těší na společně strávený rodinný čas. Poté, co dvoje poslední Vánoce strávili v Sandringhamu, rozhodly se Jejich královské výsosti strávit letošní svátky s matkou vévodkyně Dorií Raglandovou,“ cituje server thesun.co.uk mluvčího paláce.

Ostatní členové rodiny jsou s tím podle všeho srozuměni. „Toto rozhodnutí je v souladu s precedentem nastaveným dalšími členy královské rodiny a má podporu královny,“ dodal mluvčí jménem samotné Alžběty. Po Novém roce tedy všichni opět přijmou Harryho a Meghan mezi sebe s otevřenou náručí.

Témata: Princ Harry Meghan Markle Královna Alžběta II. královská rodina (gbr)