Přátelé jednají o návratu do TV: Je to potvrzeno!

Přátelé 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. listopadu 2019 15:38

Dočkají se fanoušci vytouženého comebacku seriálových Přátel? V náznacích o tom mluvila Jennifer Anistonová, podle všeho jsou s tím však obeznámeni i další herci. Dokonce už jednají s televizními společnostmi.

Jennifer Anistonovou slibovaný návrat legendárního seriálu Přátelé je prý opět o něco blíž. Představitelka Rachel nedávno v jedné z americký talk show prohlásila, že se „něčem“ pracuje, zatím ale není jasné, co to „něco“ je. Taková slova logicky nenechala fanoušky v klidu. Všechny zajímalo, o čem je vlastně řeč.

Podle dostupných informací celé původní herecké obsazení sitcomu jedná o účasti ve „speciálu“, žádné bližší podrobnosti ale nejsou známé. Mohlo by jít např. o formu, kde by herci vyprávěli historky z natáčení. Warner Bros i HBO Max zatím odmítají cokoliv komentovat.

Právě HBO si celkem nedávno zajistila práva na streamovaní všech starých epizod seriálu na své nové internetové televize, která bude spuštěna v květnu příštího roku. Jejím záměrem je doplnit archiv repríz o něco nového.

Teď nezbývá než doufat, že ať se nakonec Přátelé opět objeví na obrazovce v jakékoliv formě, dopadne to snad lépe než pokračování jiné slavné show z 90. let, seriálu Beverly Hills 90210. Diváci se dočkali jen jedné řady nových dílů.

Témata: Přátelé Jennifer Aniston Courteney Cox Matthew Perry Matt LeBlanc David Schwimmer Lisa Kudrow