Jennifer Aniston touží po comebacku Přátel: Děláme to pro peníze, prohlásila!

Jennifer Aniston

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. listopadu 2019 15:41 | Aktualizováno: 13. listopadu 2019 9:40

Jennifer Anistonová v poslední době několikrát mluvila o comebacku Přátel, kterým vděčí za veleúspěšnou kariéru ověnčenou řadou ocenění. Při přebírání nejnovější ceny do sbírky prohlásila oblíbená herečka pozoruhodnou věc.

Jennifer Anistonová dodnes žije především z popularity své nejslavnější role v legendárním sitcomu Přátelé. Populární herečka ji považuje i za důvod ocenění People‘s Icon Award, což dokumentovala její děkovná řeč, kterou pronesla s humorem sobě vlastním.

Právě vtipem jí totiž začala. „My herci neděláme tohle pro sebe, pro kritiku nebo pro to, aby na nás rodina byla hrdá, víte? Děláme to pro peníze,“ vtipkovala podle serveru foxnews.com. „Ne, dělám si srandu… děláme to pro vás, opravdu,“ opravila se hned vzápětí.

Pak prozradila, že „ikonou“ je právě díky Přátelům. „Měla jsem možnost být součástí té ikonické show, s ikonickým obsazením a ikonickým účesem. Přátelé byly opravdu životní dar, nikdy bych tu nestála, nebýt toho seriálu, těch pěti dalších herců a diváků, kteří nás sledovali,“ svěřila se Jennifer, která by se nebránila návratu sitcomu na obrazovky.

Jenže zbytek seriálového obsazení její nadšení úplně nesdílí. Zvlášť mužská polovina herecké sestavy se na pokračování Přátel úplně netváří. Fanoušci si tak musí nechat zajít chuť.

Témata: Jennifer Aniston