Mladá prsatice Courtney Stodden (23) prosí Douga Hutchisona (57) o odpuštění a chce ho zpět

Courtney Stodden a Doug Hutchison 14

Autor: Renata Schnabelová, stars24.cz

7. ledna 2018 8:01

Minulý rok v únoru se věkově nesourodý pár po několika rozchodech a návratech definitivně rozešel. Důvodem prý byly Courtneyiné nevěry a fakt, že se na veřejnosti opravdu neumí chovat. Právě na své nevkusné oblečení a lascivní chování ale blondýnka ve svých šestnácti letech Douga Hutchisona ulovila.

Nechvalně známá zlatokopka, která se kvůli sňatku se slavným hercem nechala již v šestnácti letech zplnoletnit, se opět svěřovala svým fanouškům na instagramu.

Tentokrát nesdílela své polonahé fotky, jak je u ní zvykem, ale rovnou svou svatební fotografii z roku 2011. Chce prý zpět svého manžela, se kterým se zatím nerozvedli, ale již rok spolu nežijí. Popisek u snímku, který Courtney napsala, zní: "Potřebuji tohohle muže zpátky ve svém životě. Potřebuji, aby mi pomohl. Potřebuji, aby chtěl, aby naše manželství zase fungovalo. Byl vždycky mou jedinou opravdovou oporou. Pokud tohle čteš – tohle je veřejný pláč pro tvou nehynoucí lásku."

Kromě fotky přidala Courtney i několik videí, kde s brekem promlouvá ke svým fanouškům a svěřuje se jim s láskou, kterou prý stále hoří pro svého manžela. To, že se poslední rok nechávala fotit na večeřích se staršími pány a do společnosti chodila pokaždé s jiným zámožným nápadníkem, je zřejmě již zapomenuto.

Není divu, že Courtney neskáče radostí. Za týden má prý totiž začít rozvodové řízení s Doughem a kvůli předmanželské smlouvě, kterou před svatbou podepsali, ji moc peněz zřejmě nezbude.

Témata: Courtney Stodden Doug Hutchison