Pavlína Pořízková: Manžel ji vydědil… Modelka ostře reaguje!

Pavlína Pořízková a Ric Ocasek s dětmi 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. listopadu 2019 19:19

Pavlína Pořízková se musela vyrovnat se smrtí manžela Rica Ocaska, o kterého se starala i poté, co se jejich cesty rozešly. Není proto divu, že je jméno modelky uvedeno i v závěti. Ovšem jinak, než Pořízková doufala.

Jak vás stars24.cz informoval, v polovině září zemřel americký hudebník Ric Ocasek, který byl Čechům známý jako manžel modelky Pavlíny Pořízkové. Teď se ukázalo, že ji sice zmínil v závěti, ale popravdě dost nelichotivě.

„Ustanovil jsem, že moje manželka Pavlína Pořízková nebude dědit, jelikož jsme v rozvodovém řízení. I když bych zemřel předtím, než bude náš rozvod finalizován, Pavlíně nenáleží nic z dědictví a nic jí neodkazuji, protože mě opustila,“ je uvedeno v dokumentu podle serveru Page Six.

Tuto nově zveřejněnou informaci čtyřiapadesátiletá rodačka z Prostějova zaznamenala a nemohla ji nechat bez odezvy. Na instagramovém účtu zveřejnila fotku s Ricem i syny Jonathanem a Oliverem a prozradila své stanovisko.

„O tom, jak je to napsané v závěti jsem věděla ode dne po smrti Rica. Všechno, co jsem od té doby řekla, bylo i s tímto vědomím,“ uvedla Pořízková, která se o Ocaska starala i po odloučení. Byla to právě ona, kdo objevila jeho bezvládné tělo.

Témata: Pavlína Pořízková Ric Ocasek Pavlína Pořízková