Meghan a Harry míří do USA pod touto záminkou! Palác nepotěší!

Meghan Markle a princ Harry 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. listopadu 2019 15:03

Vévodkyně Meghan se konečně dočkala chvíle, kdy s princem Harrym i malým synkem Archiem vyrazí do USA. Rodina tam chce údajně strávit dovolenou, jenže se ukazuje, že má mít i vedlejší úmysly, které královský palác moc nepotěší.

Princ Harry a jeho žena Meghan mají o svých plánech na nadcházející týdny jasno. Po splnění královských povinností v rámci oslav Dne veteránů si vyberou několikatýdenní volno a zamíří do USA, odkud vévodkyně pochází. Kromě oslav dne Díkůvzdání a relaxace tam však chtějí udělat i jednu důležitou věc.

Podle serveru thesun.co.uk to alespoň tvrdí televizní producent Nick Bullen v novém dokumentu nazvaném „Meghan for President?“ neboli „Meghan prezidentkou?“. Tento muž tvrdí, že pár chce do budoucna mít svou základnu hned ve třech zemích na jiných kontinentech – jde o Velkou Británii, USA a Afriku.

„Slyšel od lidí, kteří je dobře znají, že hledají dům v Kalifornii a že tam dorazí na den Díkůvzdání,“ cituje Bullena zmíněný server. Meghan si prý přeje, aby si malý Archie uvědomil své americké kořeny, k čemuž by pobyty ve Státech měly pomoci.

„Americký původ je pro ni strašně důležitý, takže si dokážu představit svět, ve kterém mají tři základny – jednu v Británii kvůli královským povinnostem, druhou v USA kvůli jejich globální iniciativě a třetí kdesi v Africe, protože ta je pro ně oba extrémně důležitá,“ vysvětlil producent.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)