Harry a Meghan NA ÚTĚKU z Británie: Tajný plán odhalen!

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. listopadu 2019 10:04

Britové sledují královské páry na každém kroku, pozor si pak dávají zvlášť na Harryho a Meghan, o jejichž možném stěhování ze země se často spekuluje. Teď se podařilo odhalit tajný plán jejich útěku z Velké Británie do USA.

Princ Harry a jeho žena Meghan jsou jednou nohou na útěku z Velké Británie. Poté, co si splní veškeré povinnosti týkající se Dne veteránů, nasednou do letadla a zamíří podle informací britských médií do USA, odkud vévodkyně pochází.

Cestu do zámoří už dříve naznačovaly zdroje listu Sunday Times s tím, že až pár splní své závazky, dopřeje si několikatýdenní volno pro rodinné chvíle. Buckinghamský palác to sice nepotvrdil, zdroj magazínu Harper‘s Bazaar ale ano. „Plánují strávit čas jako rodina. Bude to jejich první letošní dovolená,“ konstatuje.

Ještě o víkendu mají Harry a Meghan povinnosti, pak už nasednou do letadla a odletí do Států, kde chtějí společně oslavit tamní svátek Díkůvzdání. Ke královskému páru a malému Archiemu by se v ten den (28. listopadu) měla připojit i matka vévodkyně Doria Raglandová.

Volno mají mít celkem šest týdnů. Návrat do Velké Británie plánují na Vánoce. Svátky na konci roku plánují strávit ve společnosti královny Alžběty na jejím privátním sídle Sandringham v Norfolku.

Témata: Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr) Archie Harrison Mountbatten-Windsor Doria Ragland (matka Meghan Markle)