Vévodkyně Meghan podruhé těhotná? Prvotřídní senzace, fanoušci šílí!

Meghan Markle 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. listopadu 2019 21:56 | Aktualizováno: 8. listopadu 2019 17:18

Velká Británie už vyhlíží, která z vévodkyň oznámí další těhotenství jako první. Meghan i Kate proto sledují na každém kroku. V těchto dnech to vypadá, že se o prvotřídní senzaci postará manželka prince Harryho.

Britové bedlivě sledují „souboj“ vévodkyň o to, která dříve oznámí další těhotenství. Už mnohokrát to vypadalo, že to bude Kate, ale oficiálně zatím nic potvrzeno nebylo. Fanoušci ale na každém kroku pozorují i Meghan, která jim teď dala jistou naději.

Celá Velká Británie vyhlíží blížící se den veteránů, pro členy královské rodiny ovšem povinnosti s ním související začaly už před pár dny. Na začátku oslav nemohla chybět ani vévodkyně se svým manželem, princem Harrym.

Právě toto vystoupení páru na veřejnosti bylo pro řadu Britů prvotřídní senzací. Meghan se prý podle očitých svědků zakulacuje, nosí volnější kabáty, aby zakryla těhotenské bříško, po kterém si měla hladit.

Meghan by tak napodobila Kate, která krátce po porodu nejstaršího syna George znovu otěhotněla. V té souvislosti je dobré si připomenout, že Meghan porodila malého Archieho teprve počátkem května.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)