Meghan to schytala: Bratr vévodkyni nevídaně ponížil!

Meghan Markle 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. listopadu 2019 15:37

Vlastní rodiny prakticky nedá vévodkyni Meghan pokoj. V poslední době se v tomto směru angažuje především nevlastní bratr Thomas, pro kterého je každý dolar dobrý, a tak je ochotný svou sestru ponížit téměř jakýmkoliv způsobem.

Se svou biologickou rodinou nemá vévodkyně Meghan zrovna nejlepší vztahy. Kvůli dopisování s otcem se soudí s britským bulvárem, těšit jí však nemůže ani chování nevlastního bratra Thomase. Ten na tom finančně není zrovna nejlépe, a tak není divu, že přijal nabídku na práci, která v královském paláci nejspíš nikoho nepotěší.

Jeden newyorský pivovar ho oslovil, aby natočil reklamu s kontroverzní tematikou. Thomas Markle hraje v půlminutovém klipu zloděje vloupajícího se do Buckinghamského paláce. Ve videu ovšem figuruje i Meghan, kterou ztvárnila herečka Renee Woodová. Vévodkyně přitom není vykreslena úplně pozitivně.

Meghan má v reklamě roli lupičova komplice a čeká před palácem v autě. Když Thomas dorazí, zeptá se ho, zdali ukradl korunovační klenoty. Markle však místo toho vytáhne ukradené pivo. „K nezaplacení!“ ocení to falešná Meghan a oba si spolu přiťuknou.

Bizarní spot se má vysílat v Číně a v USA, naopak do Evropy a především Velké Británie nejspíš nedorazí. Thomas Markle si nemyslí, že reklama někoho naštve, naopak věří ve sblížení se sestrou. „Bylo by skvělé se s ní sejít a dát si spolu pivo. Koneckonců, v té reklamě přece řekla, že je to k nezaplacení,“ řekl pro The Post.

Témata: Meghan Markle Thomas Markle mladší královská rodina (gbr)