Vévodkyně Kate skončí jako Diana? Takhle si z ní bere příklad!

Kate Middleton 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. listopadu 2019 10:42

Britská média srovnávají nynější členy britské královské rodiny s princeznou Dianou často, přitom to ne vždy myslí úplně pozitivně. Jak je to v případě vévodkyně Kate, která si prý ze zesnulé tchyně bere příklad?

Brát si příklad z tragicky zesnulé tchyně? Nezní to jako nejlepší nápad. Vévodkyně Kate se přesto vzhlédla v princezně Dianě, alespoň co se výchovy dětí týče. Však má možnost každý den pozorovat, jakého gentlemana Lady Di vychovala. Jejího staršího syna Williama si vzala a má s ním tři děti.

George, Charlotte a Louise se manželka následníka trůnu snaží vychovávat tak, aby měli kontakt s každodenním životem obyčejných lidí. To samé dělala i Diana, která se svého času vzepřela pravidlům královské rodiny, když syny poslala do veřejné školy.

„Kate myslí na to, jak William miloval svoji matku. Ta byla velmi neformální a chtěla, aby William a Harry zapadli mezi školní kamarády a cítili se normálně. To si od ní převzala i Kate,“ vysvětlil zdroj deníku Daily Mail.

Máma na plný úvazek Kate má jasnou představu o tom, jak má výchova jejích dětí vypadat. „Vždy chtěla, aby její děti okusily skutečný život. Ona ani William nechtějí, aby žily v ochranné bublině. Chtějí, aby měly stejné zážitky jako ostatní děti,“ dodal informátor výše uvedeného listu.

Témata: Kate Middleton Lady Diana královská rodina (gbr)