PAST na Meghan! V USA jí hrozí PEKELNÉ PROBLÉMY!

Vévodkyně Meghan 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

5. listopadu 2019 20:02

Vévodkyně Meghan nemá se svou rodinou nejlepší vztahy. Situace se ale nyní může podstatně zhoršit, a to díky plánovanému stěhování do USA: Možná totiž nebude mít na výběr a bude se muset usmířit!

Princ Harry a vévodkyně Meghan zamíří do USA, kde si chtějí pořídit byt. Britská média ale nyní spekulují, že účelem cesty může být daleko více věcí, než jen touha zmizet z veřejného života.

Manželé, tedy především Meghan, totiž chtějí bydlet v blízkosti její matky. Na tu je vévodkyně fixovaná a byla jí ostatně nápomocna spolu s princem Harrym i u porodu.

To ostatně potvrdil server Daily Mail, který napsal, že Meghan s Harrym příští měsíc opustí Británii. Nepůjde jen o dovolenou, ale v rámci cesty budou hledat nové sídlo.

To však podle serveru nebude sloužit jen jako letní sídlo. Naopak, Harry s Meghan by v něm měli trávit většinu roku. A do Británie by ak jezdili spíše pracovně či na dovolenou.

Nové informace ale ukazují, že cíl cesty může být mnohem složitější. Podle webu britského webu Express se totiž může jet Meghan usmířit se svým otcem Thomasem!

Královský životopisec Duncan Larcombe přitom v nedávném dokumentu o Meghan, Harrym a jejich dítěti prozradil, že je pravděpodobné, že Markle své vnouče nikdy na vlastní oči neuvidí! "Neumím si ani představit, že Thomasi Marklemu bude umožněno setkat se se svým vnoučetem," řekl otevřeně expert.

To svědčí o tom, že vztahy v rodině jsou napnuté k prasknutí. A to poměrně dlouhou dobu. Navzdory tomu, že se Thomas snaží získat Meghan zpět, ona o něj nejeví nejmenší zájem.

Kam může celá situace dospět? Ve hře je totiž kromě usmíření se s otcem ještě jedna osoba, a sice její bratr. Thomas Markle mladší (52) totiž tvrdí, že kvůli své nevlastní sestře doslova trpí. Nikdy v životě na tom prý nebyl hůř než teď!

Thomas tvrdí, že je „jako pod mikroskopem“ a že všichni v jeho domovském městě Grant's Pass sledují každý jeho krok! Situace prý zašla až tak daleko, že se z něj a jeho rodiny stali bezdomovci! Kvůli špatnému zdraví se prý totiž musel vzdát své práce sklenáře

Markle si stěžuje, že poslední měsíce žije v hotelovém pokoji v Oregonu se svou snoubenkou Darlene, jejím synem a dvěma psy. Protože mu nikdo není ochoten pronajmout dům. Thomas kritizuje svou nevlastní sestru Meghan, za to, že jej nijak nepodpořila a nepomohla mu.

Může tedy cesta do USA otevřít staré rány, nebo povede k usmíření jak s otcem, tak s jejím bratrem? To uvidíme již brzy.

Témata: Meghan Markle Thomas Markle Thomas Markle mladší