Rytmus a Jasmina narovinu: CELÁ PRAVDA o jejich vztahu!

Rytmus a manželka Jasmina 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. listopadu 2019 13:40

Rytmus a Jasmina Alagič oslavili první výročí zasnoubení. Nejznámější slovenský pár při té příležitosti odkryl detaily toho, co se tehdy dělo. Manželé Vrbovští rovněž prozradili něco o těhotenství.

Mohlo by se zdát, že pro rappera Rytmuse a jeho manželku Jasminu byl klíčový až letošní rok. Jenže to nejdůležitější se odehrálo už loni a nejznámější slovenský pár současnosti to dobře ví. Významný den svých životů si nezapomněli připomenout na sociálních sítích.

Dokonce i jindy obhroublý hudebník se při této příležitosti rozněžnil. „Jakoby to ten nahoře věděl, protože jsme netušili, že jsme v tom. Úplně spontánní výlet, na který nezapomenu do konce života. Dnes jsme šťastní manželé a rodiče malého Sanela, kterému koluje v krvi balkánská krev. Miluji tě, Jasmino, více než včera krát nekonečno,“ napsal na Instagramu.

Roční výročí nenechalo chladnou ani balkánskou krásku. „Když si můj muž přede mnou poklekl v mé milované Tuzle a zeptal se mě, jestli se stanu jeho ženou, byla to pro mě ta nejkrásnější a nejjednodušší otázka,“ vzpomínala Jasmina.

„Za ten rok jsme se stihli vzít a darovat si syna, co může být víc? Když vám kdokoli bude říkat cokoliv o tom, co by se kdy mělo, nemělo, co je brzy, pozdě a podobně, s úsměvem se otoč a vykroč na cestu za svým srdcem, protože pouze na ní potkáš své štěstí. Hrdá, šťastná, milovaná a milující paní Vrbovská,“ vzkázala fanouškům Rytmusova žena.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič