Princ Harry už lituje? Nevybíravá slova na účet Meghan!

Princ Harry a Meghan Markle 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. listopadu 2019 13:13 | Aktualizováno: 5. listopadu 2019 13:42

Princ Harry našel ve vévodkyni Meghan spřízněnou duši, jenže úmysly Američanky podrobují nejrůznější lidé ostré analýze. Nedávno zazněla nevybíravá slova na účet Harryho manželky z úst jedné z jejích někdejších spolupracovnic.

O seznámení prince Harryho s vévodkyní Meghan kolují nejrůznější historky, často jde o nesmysly ohledně pletek Američanky s jinými slavnými Brity. Podle bývalé asistentky někdejší úspěšné herečky měla Meghan jasný plán, jak si získat zrzavého vnuka panovnice jen pro sebe. Zdálo se to být naivní, ale přání se vyplnilo.

Gina Nelthorpeová-Cowneová přesto tvrdí, že je vévodkyně velice naivní. Dle webu casprezeny.sk v nedávném rozhovoru pro The Mail uvedla, že její nadřízená neměla vůbec zdání, jak to v královské rodině chodí, a nebrala v potaz nejrůznější varování, která dostávala.

Právě asistentka byla jednou z prvních osob, které o vztahu Meghan a Harryho věděly. Herečka jí to prý zašeptala tak potichu, že jí musela požádat, aby to zopakovala. „Nemohla jsem uvěřit tomu, co slyším. Ale myslím, že ani ona tomu nevěřila. Obě jsme byly extrémně nadšené,“ zavzpomínala pro zmíněný plátek.

Právě Nelthorpeová-Cowneová ovšem apelovala na Meghan, aby si uvědomila, co přijde. „Jednou jsme obědvaly v Londýně a bylo jasné, že to s Harrym začíná být velmi vážné. I já jsem jí řekla, že to je vážné, že to je konec jejího normálního života, soukromí, všeho. Ona jen zdvihla ruku a řekla: ‚Dost! Nechci slyšet nic negativního! Je to krásné období, které prožíváme‛,“ dodala.

Témata: Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)