Šílená proměna královny: „Bába“ Alžběta se odvázala a Britové kroutí hlavou!

Královna Alžběta II. 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. listopadu 2019 10:44 | Aktualizováno: 4. listopadu 2019 22:21

Britská královna Alžběta nepřestává poddané udivovat ani po devadesátce, kterou oslavila už před třemi lety. Panovnice dokonce v těchto dnech mění zvyklosti a Britové jen nevěřícně kroutí hlavou.

Královna Alžběta letos oslavila již 93. narozeniny a navzdory nejrůznějším spekulacím o potížích se těší dobrému zdravotnímu stavu. O tom, že především v duchu se cítí být stále mladá, přesvědčila Brity, kteří jí stále mají ve velké oblibě, právě v těchto dnech. Svolila totiž ke vzniku nových portrétních fotografií.

Panovnice si ke spolupráci zvolila magazín Hello!, s jehož redakcí se rozhodla vše pojmout velice nevšedně. Kdo by čekal, že zvolí nějakou roky ověřenou pózu respektovaného monarchy, musí být při pohledu na výsledek velice překvapen.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Barry Jeffery Photographer (@barryjeffery), Říj 30, 2019 v 3:36 PDT

„Její veličenstvo zaujalo pozici před fotoaparátem a začalo pózovat. Dávalo ruce do kapes a zase z nich ven a dávalo si je v bok. Začalo napodobovat profesionální modelku. Stála jsem tam nevěřícně a zírala, jak je královna úplně přirozená,“ divila se přítomná návrhářka Angela Kellyová, když hovořila s deníkem The Sun.

Podle Kellyové si královna Alžběta moc přála mít méně konzervativní portrét. Její přání bylo vyslyšeno. Fotoaparátu se chopil Barry Jeffrey, právě on se výsledným snímkem pro titulní stranu pochlubil na svém instagramovém profilu.

Témata: Královna Alžběta II. královská rodina (gbr)