Kate počtvrté těhotná? Vévodkyně poskytla tenhle důkaz!

Kate Middleton 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. listopadu 2019 21:17 | Aktualizováno: 3. listopadu 2019 22:46

Vévodkyně Kate doma zatlouká o čtvrtém těhotenství? Princ William ještě o ničem neví, jeho žena už prý ale po celé Velké Británii vypráví pravdu o dalším dítěti.

Britští sázkaři si z toho udělali tak trochu dostihy a čekají, která z vévodkyň otěhotní jako první. Čtvrté těhotenství Kate je jedním z hlavních témat už několik měsíců, přestože královská rodina k tomu nevydala jediné oficiální stanovisko. Mnozí lidé jsou přesto přesvědčeni, že manželka prince Williama je opět v očekávání.

Chytají se přitom nejrůznějších indicií, třeba že sázková kancelář Ladbrokes přestala přijímat sázky s přesvědčením, že dítě je opravdu na cestě. Podle serveru express.co.uk teď poskytla Kate další indicii.

Stát se mělo už dříve v tomto roce během turné po Severním Irsku. Měla se tam pustit do hovoru s otcem pětiměsíčního miminka, které se jí zalíbilo. Vévodkyně měla naznačit, že by si čtvrté dítě přála, na přímou otázku se ale zdráhala jasně odpovědět.

„Myslím si, že William se toho trochu bojí,“ pronesla Kate na adresu manžela. Podle serveru navíc prozradil zdroj magazínu US Weekly, že vévodkyně by si přála mít více než jedno dítě. Dočká se ho Velká Británie?

Témata: Kate Middleton královská rodina (gbr) Princ William