Lady Diana a Mercury z Queen v baru? PRAVDA o pikantním tajemství!

Princezna Diana a Freddie Mercury 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. listopadu 2019 18:31 | Aktualizováno: 4. listopadu 2019 9:25

Žili ve stejné době, a tak se nedá vyloučit, že se princezna Diana a Freddie Mercury opravdu setkali. Zvlášť když vezmeme v potaz, že princezna byla v kontaktu s řadou celebrit. Měli však pikantní společné tajemství o návštěvě baru?

Oblíbená historka hovoří o tom, jak spolu legendární zpěvák Freddie Mercury a princezna Diana podnikli návštěvu gay baru, manželka prince Charlese samozřejmě v převleku za muže. Uvádělo se přitom, že se slavní Britové poznali v polovině 80. let a vztahy udržovali až do smrti frontmana Queen v listopadu 1991.

Jenže jeho komorník Peter Freestone nyní uvedl, jak to bylo doopravdy. Muž dnes žijící v Česku připustil, že existuje spousta historek ohledně Mercuryho večírků či návštěv nejrůznějších barů. Pravdivost populárního příběhu o party s členkou prominentní královské rodiny ale potvrdit nemůže.

Během cesty po Velké Británii totiž s prominutím uvedl, že jde o babskou povídačku. „Nestalo se to. Možná že někam šla s Kennym Everettem (diskžokej a Mercuryho kamarád – pozn. red.), ale Freddie se toho rozhodně nezúčastnil,“ řekl serveru news.sky.com.

„Popravdě, oni se někdy nepotkali,“ prozradil Freestone o vztahu Mercuryho a princezny Diany s tím, že si sice šušká ledacos, ale tentokrát jde o holý nesmysl. „Nikdy se to nestalo,“ zopakoval ještě jednou.

Témata: Lady Diana Freddie Mercury Peter Freestone