Princ Harry má toto přání: Móresy vévodkyně Meghan vzal za své!

Meghan Markle a princ Harry 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. listopadu 2019 15:53

Princ Harry a vévodkyně Meghan. Někdy žadoní o klid, jindy se údajně stěhují pryč z Velké Británie. Zrzavý vnuk královny Alžběty už se se svou ženou naladil na stejnou notu. Jaké je teď prý jeho přání?

Princ Harry se svou ženou rádi láteří nad tím, že si něco nepřejí. Už dávno to není tím, že je ryšavý vnuk panovnice rebel. Teď to spíš vypadá, že je ve vleku vévodkyně Meghan, která si život v královské rodině představuje úplně jinak, než bývá běžné. Dle webu prásk.cz je vzorem páru Harryho sestřenice.

Britským médiím to měla vyzradit renomovaná expertka na královskou rodinu. „Pročítala jsem si spisovatelku Angelu Levinovou, která píše životopisy a s Harrym trávila spoustu času. Řekla, že si Harry opravdu přeje soukromí pro své dítě,“ prozradila webu thesun.co.uk Angela Mollardová.

Jelikož je princ v hierarchii daleko za bratrem Williamem a jeho dětmi, domnívá se, že by měl mít možnost žít jako sestřenice Zara nebo bratranec Peter Phillips. Podle expertky je Harry roky závistivě sledoval. Závidí, že jim matka, princezna Anna, nedala tituly.

„Bylo jim umožněno vyrůstat celkem normálně. Teď tak mohou žít i jejich děti – Mia, její malá sestra Lena a také tak žijí i potomci Petera. Myslím, že přesně tohle chce pro Archieho,“ vysvětlila Mollardová.

Témata: Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr) Archie Harrison Mountbatten-Windsor