Jennifer Aniston narovinu: Přátele se vrací NA STO PROCENT?!

Jennifer Aniston

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. listopadu 2019 12:45

Jennifer Anistonová se v posledních dnech zamotala do možného comebacku seriálu Přátelé, o kterém začala sama mluvit, když prozradila, že herci pracují na společném projektu. O co tedy vlastně jde?

Jennifer Anistonová momentálně pořádá turné po amerických talk show. Tento týden zavítala do The Late Show stanice CBS a řeč byla o dvou věcech, které v souvislosti s představitelkou Rachel zajímají poslední dobou všechny lidi.

Hollywoodská herečka se nedávno poprvé přihlásila na Instagram a fotkou celého obsazení legendárního seriálu Přátelé tuto sociální síť rozbila. „Všichni se setkávám jednou za dva roky, ale my holky pořád,“ prozradila v pořadu o okolnostech vzniku snímku, který spustil vlnu hysterii o možném comebacku.

Sama Anistonová se do toho následně zamotala, když přiznala, že Přátelé spolu něco připravují. Zmatená byla i tentokrát. „Něco se dělo, ale nevíme co. Teď už to skončilo. Nic se neděje, ale mohlo by se dít,“ řekla nejprve. Vzápětí ale opět dala fanouškům naději.

„Možná nevíme, co to ‚něco‛ je,“ zůstala filmová hvězda tajemná. Moderátor Stephen Colbert na to reagoval následovně. „Něco je lepší než nic,“ konstatoval. „Souhlasím. Na sto procent,“ vzkázala Anistonová do světa.

Témata: Jennifer Aniston Přátelé