Harry v rozpacích: Fúrie Meghan lhala o pletkách s jiným mužem!

Meghan Markle 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. listopadu 2019 10:11 | Aktualizováno: 3. listopadu 2019 17:10

Princ Harry tohle neuslyší rád. Existuje podezření, že jeho manželka Meghan lhala o kontaktech s jinými muži. Ozvala se totiž rodina anglického fotbalisty, který měl s Američankou údajně flirtovat.

Princ Harry musel v uplynulých měsících překousnout existenci řady článků, jejichž autoři tvrdili, že jeho manželka flirtovala s jinými muži. Většinou šlo o jiné slavné Brity. Možná i proto se nakonec oba rozhodli žalovat nejrůznější periodika. Teď se ovšem ukazuje, že princova žena opravdu není žádný svatoušek.

Tento týden plní britská média informace, že vévodkyně Meghan se nechala slyšet, že se do její přízně snažil vetřít bývalý anglický fotbalový reprezentant Ashley Cole. Dít se to mělo již v roce 2013 prostřednictvím sociální sítě Twitter.

Někdejšího obránce londýnských klubů Arsenalu a Chelsea se ovšem zastala vlastní rodina. „Je to nesmysl a úplně vymyšlené. Rozhodně se neprosil o rande s Meghan. Není to jeho typ, nikdy se mu nelíbila,“ cituje server thesun.co.uk Coleova bratra Mattyho.

Stejný web připomíná, že Meghan si v říjnu postěžovala, že se jí média snaží zničit. Jenže televizní uvaděčka a její někdejší kamarádka Lizzie Cundyová uvedla, že vévodkyně ostatními ráda manipuluje. Existuje proto domněnka, že historkou s Colem se Američanka před lety snažila dostat do povědomí britského bulváru.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)