Jožo Ráž a Elán mají problém: Kriminálka u dveří!

Jožo Ráž 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. listopadu 2019 20:55

Populární slovenská kapela Elán si u fanoušků pořádně zavařila svým nejnovějším videoklipem. Některé z nich dopálila natolik, že kontaktovali policii. Jožo Ráž tak může čekat, že se u dveří ukáže kriminálka.

Jak už vás server stars24.cz informoval, o velký rozruch se na Slovensku postarali legendární zpěvák Jožo Ráž a jeho skupina Elán. V době, kdy po vraždě novináře Jana Kuciaka zveřejnili velice kontroverzní klip, který pobouřil slovenské fanoušky.

Elán natočil videoklip, ve kterém je vyobrazeno přepadení, zmlácení, svázání a uvěznění novinářů. Na konci jim zpěvák dokonce míří pistolí do obličeje. Skupina klip doplnila dovětkem, že to vše je namířeno výhradně vůči bulvárním médiím, které se seriózní žurnalistikou nemají nic společného.

Slovákům však videoklip hnul žlučí natolik, že se dokonce někdo obrátil na policii. Rážovi a ostatním členům Elánu tak možná už brzy u dveří zazvoní kriminalisté.

"Můžeme potvrdit, že dnešního dne (31.10.) byl na odbor kriminální policie v Bratislavě doručený podnět z krajské prokuratury na prověření obsahu Vámi uvedeného videoklipu," řekla serveru sarm.pluska.sk policejní mluvčí Veronika Slamková.

Témata: skupina Elán Jožo Ráž